Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában 2020-ban [SZEKTOROKBAN]

Ha Down Down-ban élsz, és szereted a brit televízió legjobbjait, az Eastenders-től a Premier League-ig, akkor szüksége van a BBC iPlayerre.

Van egy probléma. technikailag, csak akkor férhet hozzá az iPlayer webhelyhez, ha az Egyesült Királyságban él.

Azt mondjuk, hogy „technikailag”, mert van egy gyors és egyszerű trükk, hogy megkerüljük ezt a „geoblokkot”. Minden, amire szükséged van jó VPN szerverrel az Egyesült Királyságban. Akkor tudod egyszerűen hozzáférhet az iPlayerhez egyszerűen egy kattintás, egészen Oz-tól!

Olvassa tovább, hogy milyen egyszerű ez.

Hogyan kell nézni: Gyors útmutató

A BBC iPlayer Ausztráliában történő streamingéhez csak az alábbi egyszerű lépéseket kell követnie:

 1. Vásároljon VPN-t az UK.NordVPN szerverekkel a mi kedvencünk.
 2. Töltse le a VPN-t, és telepítse az eszközére.
 3. Válasszon egy brit szervert a VPN elérhető kiszolgálók listájából, majd csatlakoztassa.
 4. Menj a BBC iPlayer-hez és válassz egy műsort, amelyet megnézhetsz.
 5. Élvezze a korlátlan hozzáférést kedvenc BBC programjaihoz!

Keresse meg most!

Miért van szüksége VPN-re a BBC iPlayer nézéséhez Ausztráliában?

Ha az Egyesült Királyság határain túl él vagy utazik, a geoblokkok automatikusan megakadályozzák, hogy hozzáférjen a BBC iPlayerhez.

Ennek ellenére könnyedén megkerülheti a VPN-t. A VPN elrejti az eredeti IP-címet, és a kiválasztott kiszolgáló helye alapján új nevet rendel hozzá. Ebben az esetben, szerver kiválasztása az Egyesült Királyságban megjelenik ott, és hozzáférést biztosít a kedvenc BBC műsoraihoz.

VPN is biztonságban tartja és biztosítja online névtelenségét a tevékenység titkosításával.

Számos ingyenes VPN állítja, hogy megkerüli a geoblokkokat és biztonságban tartja Önt. Noha csábító lehet, ezek a VPN-szolgáltatások nagyon korlátozottak vagy akár veszélyesek is lehetnek. Néhány veszélyezteti a magánéletét a közepes titkosítással vagy akár eladja adatait harmadik felek számára.

Így, Fontos, hogy válasszon egy megbízható VPN-t. Szerencsére nagyon kevés kínál ingyenes próbaverziót és pénz-visszafizetési garanciát.

Ha VPN-t keres a BBC iPlayer eléréséhez Ausztráliában, akkor szüksége van egyre a nagy sebesség, kiemelkedő teljesítmény és rengeteg szerver az Egyesült Királyságban. A korlátlan sávszélesség és a megbízható csatlakozások szintén nagyon fontosak.

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer nézéséhez Ausztráliában

1. NordVPN

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában 2020-ban [SZEKTOROKBAN]

A NordVPN segítségével választhat 700+ optimalizált szerverek az Egyesült Királyságban. Ezenkívül megtakarít a pufferolástól a villám gyors csatlakozási sebesség és korlátlan sávszélesség. Tökéletes a BBC iPlayer eléréséhez.

A VPN ezt légmentesen védi. A NordVPN egyéb jellemzői között szerepel egy szigorú bejelentkezési házirend, automatikus kikapcsolás és dupla VPN szolgáltatás. A forgalom kétszer titkosítva van, hogy egy további biztonsági réteget adhassunk streaming közben.

Könnyű belátni, hogy az NordVPN miért általános, az 1. legmagasabb besorolású VPN. Ez is kínál egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Val vel 370 brit szerver közül lehet választani, ez a VPN már régóta az egyik legfontosabb választás a BBC iPlayer streamingjében Ozban. CyberGhost könnyen megkerüli a csatorna szuper kemény észlelési és geoblokkoló eszközeit, rendkívül gyors streaming és korlátlan sávszélesség.

Ön is megkapja a a lehető legerősebb biztonság, online identitása 256 bites AES titkosítással védett. A CyberGhost felhasználóbarát felülete szintén lehetővé teszi egy népszerű választás kezdőknek és profiknak hasonló.

A VPN-k kipróbálásához használja a az 45 napos pénz-visszafizetési garancia és ingyenes próbaidőszakok (1 nap a Windows számára, 7 nap a mobil eszközökhöz) ajánlatban.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

3. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az egyik a a piac leggyorsabb VPN-je, Az ExpressVPN szolgáltatáscsomaggal ellátott szolgáltatást nyújt a nemzetközi streaminghez.

Az ExpressVPN számos szervert kínál az Egyesült Királyságban, optimalizált állandóan gyors és stabil csatlakozások a kedvenc BBC műsoraihoz. Ezenkívül az adatait a naplózásgátló politikájával, az automatikus megszakító kapcsolóval és a katonai szintű titkosítással is biztosítja.

Mindemellett az ExpressVPN rendelkezik egy egyszerű felület amely mind a VPN-szakértőknek, mind a kezdőknek egyaránt alkalmas a felhasználók kedvence. Az ExpressVPN a streaming-barát, lágy sebesség, csúcsminőségű biztonság és a napi 24 órás élő támogatás.

Ha nem biztos abban, hogy az ExpressVPN megfelelő-e az Ön számára, akkor kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, amely egy kérdés nélküli kérdéses politikával jár.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4.Surfshark

Surfshark eszközök

Surfshark a VPN világának „emelkedő csillaga” streaming -re optimalizált szerverek található 3 különböző brit városban. A legtöbb VPN-nél kisebb, a Surfshark ezt az előnyt használja fel repülni a radar alatt, és megkerülni a világ legkeményebb geoblokkjait. 

Kisebb mérete nem azt jelenti, hogy a Surfshark sebességgel elmarad a versenytársaitól. Ez a VPN garantálja az a megbízható, puffermentes kapcsolat a BBC iPlayer felé, még akkor is, ha Nagy-Britanniától több mint 15 000 kilométer távolságra van.

A Surfshark megszabadul a hirdetésektől és a követőktől amelyek tönkreteszik a megtekintési élményt és felhasználják a sávszélességet, ha kiszolgáló szintjén blokkolják őket. Ezen felül, ez személyazonossága névtelen és az adatok biztonságban vannak, katonai szintű 256 bites titkosítással, szigorú bejelentkezési szabályokkal és automatikus kill kapcsolóval.

Ezzel a csodálatos funkcióval a Surfshark megszerezte a helyét a legelterjedtebb új VPN az olvasóink között. Vessen egy pillantást a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Mint már említettük, a gyors kapcsolat nagy tényező a VPN kiválasztásakor a streaminghez, de azt is szeretne, ami könnyen használható. A PrivateVPN mindkét igényt kiválóan kielégíti.

Ez a svédországi szolgáltató a kezdő felhasználókat arra célozza, hogy csak megismerjék a VPN-ket, egyszerű felülettel, könnyű telepítéssel és csodálatos ügyfélszolgálat az út minden lépésénél. Mindezt összerakva, és hamarosan közvetítheti a BBC-t.

A PrivateVPN kezdőbarát csomagja nem azt jelenti, hogy feláldozta a biztonságot. Automatikus leállítás kapcsolóval, szigorú bejelentkezési házirenddel, valamint az IPv6 és a DNS szivárgásvédelemmel, biztos lehet benne, hogy biztonságos, rejtett és rejtett vagy e VPN használatakor. Könnyű belátni, hogy a felhasználók miért énekelték a szolgáltatás dicséretét.

A PrivateVPN használatával nincs probléma a sok brit szerveréhez csatlakozni, és a BBC-hez bárhonnan hozzáférni. Próbáld ki magadnak, kockázatmentesen, együtt 30 napos pénz-visszafizetési garancia. 

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

összefoglalás

VPN-vel a BBC iPlayer Down Under élvezete egyszerű és egyszerű. Ne felejtse el kiválasztani a szolgáltatót sebesség- vagy sávszélesség-korlátozások nélkül és jó szerverhálózattal az Egyesült Királyságban.

Az iPlayer geoblokkjainak megkerülése mellett a megbízható VPN titkosítja az Ön adatait és elrejti az online személyazonosságát, így az internetes térben az adatvédelmi aggályok nélkül böngészhet..

A VPN-k természetesen nem csak azoknak a felhasználóknak szólnak, akik Ausztráliából szeretnék hozzáférni az iPlayerhez. A VPN mindenki számára elérhető, és adhatunk neked rengeteg ok miért kellene ma odaadnod a kezét?.

Indítsa el most az ingyenes NordVPN próbaverzióját!

További irodalom

Netflix adatfolyamát tervezi? Itt található a munka 5 legjobb VPN-je. 

Az évek során 100s VPN-t teszteltünk. Olvassa el az általános VPN-ek részletes rangsorolását.

Ha nagy rajongója vagy az Egyesült Királyság tévékészülményeinek külföldön történő nézéséhez, akkor rendelkezésére áll az útmutató.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me