Как да гледате Купата на PGA за европейски турнири 2023 PGA отвсякъде

Въпреки че събитието привлича масивна световна публика, Телевизионното отразяване на Купата на Райдър не съществува в много региони поради геоблоки. За щастие, VPN ще ви позволи да гледате лесно това международно голф шоу от всяко място. Ето всичко, което трябва да знаете за избора и настройката на VPN, за да започнете да предавате потока на Ryder Cup от вашето устройство.

Първото нещо, което трябва да знаете е, че a Виртуалната частна мрежа (VPN) ви заобикаля излъчването на гео ограничения, като ви присвоява нов IP адрес във всяка страна, където VPN има сървър.

Най-големите телевизионни пазари за Ryder Cup са САЩ и Великобритания, затова препоръчваме VPN с широк набор от сървъри в поне една от тези две страни. Ако имате абонамент за американска услуга за стрийминг телевизия като YouTube TV или Sling TV, можете да използвате американски сървър, за да гледате пълното покритие на NBC Golf на турнира.

В противен случай можете да използвате сървър на Обединеното кралство, за да се абонирате за пакет за телевизия Now и да получите достъп до Sky Sports Golf, който също ще покрие събитието в пълен размер. Дневен пропуск за телевизия Now струва 7,99 паунда, докато седмичен пропуск е само 5 лири повече.

Как да гледате купата на Ryder 2023: Бързо ръководство

42-ата Райдър Къп се провежда от 28 до 30 септември в Париж, Франция.

За щастие, не е нужно да сте технически съветник, за да настроите и използвате VPN. Ето едно кратко ръководство за свързване.

  1. Изберете доставчик на VPN със сървъри, разположени в САЩ и / или Великобритания. Препоръчваме CyberGhost, но има няколко други чудесни избора (вижте по-долу).
  2. Изтеглете и влезте в приложението за VPN клиент.
  3. Свържете се със САЩ или Великобритания сървър за достъп до избраната от вас услуга за стрийминг.
  4. Влезте в услугата за стрийминг и намерете NBC Golf или Sky Sports Golf Channel.
  5. На 28 септември започнете да гледате цялата драма на Купата на Райдър!

Започнете да гледате СЕГА!

  ThreatMetrix - глобальная идентификационная сеть пользователей, машин и поведений

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате купата на Ryder 2023

Поради териториални ограничения, наречени geoblocks, които ограничават регионите, в които мрежите могат да излъчват, предаванията на NBC Golf и Sky Sports Golf на Купата на Райдър няма да бъдат достъпни в повечето страни. Получаването на VPN с американски и британски сървъри и силни възможности за деблокиране ще ви гарантира достъп до покритие на всеки един мач в турнира.

В допълнение към разглеждането на местоположението на сървърите на VPN, ще трябва да потърсите доставчик с голяма скорост и постоянни връзки за поточно съдържание на живо с високо качество. Лесната настройка и опростеният интерфейс също са ключови характеристики, за да се гарантира, че можете да се свържете бързо.

След това помислете за добавената сигурност и поверителност, която VPN винаги трябва да предоставя. Дори ако планирате да го използвате само за гледане на спортни събития, трябва да можете да се доверите на VPN, за да криптира напълно и никога да не запазвате връзката или личните си данни.

Кратката дължина на Ryder Cup означава, че може да не се нуждаете от VPN за продължителен период от време, така че ние се постарахме да включим правилата за възстановяване на средства на доставчиците по-долу.

Най-добрите VPN за гледане на 2023 Ryder Cup

1. CyberGhost

cyberghost множество устройства

Наскоро CyberGhost представи нов, удобен за потребителя интерфейс, който е много популярен за потребителите. Можете да разчитате на тази VPN да получавате достъп до потоци Now TV и NBC Golf, благодарение на над 800 сървъра в САЩ и Великобритания.

Важното е, че този доставчик продължава да добавя често нови местоположения на сървъра, което им позволява да поддържате връзка дори когато доставчиците на съдържание блокират IP адресите на VPN сървъра. В допълнение към стрийминга, CyberGhost има специални сървъри за торент и споделяне на файлове.

Той също предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите, 7-дневна безплатна пробна версия, и дългосрочни планове, които се предлагат на много достъпни цени.

  4 начина за достъп до сайтове в Китай, ако вече сте там през 2023 г.

Вижте оферти за CyberGhost

2. NordVPN

NordVPN устройства

Обичан както от потребители, така и от експерти по сигурността по целия свят, NordVPN е страхотна VPN услуга.

С огромна сървърна мрежа, която включва над 400 сървъра във Великобритания и Ирландия и 1800+ в САЩ, е лесно да намерите IP адрес за поточно предаване на Ryder Cup. NordVPN деблокира всички американски услуги, които носят NBC Golf, както и Now TV във Великобритания.

Мерките за сигурност включват анти DDoS защита и възможността да използвате Double VPN, който криптира вашите данни два пъти.

Този доставчик също предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите и отлични възможности за поддръжка на клиенти. Не е необходимо да се доверявате на думата ни, защото потребителите ще ви разкажат всичко за предимствата на NordVPN на нашите страници за преглед.

Вижте оферти за NordVPN

3. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е надежден доставчик с някои от най-добрите скорости на свързване в бизнеса. Заедно с разширена сървърна мрежа, тези скорости правят този VPN идеален за гледане на Ryder Cup чрез Sky Sports или NBC Golf.

Като предишните две опции, ExpressVPN няма страх от geoblocks или дори блокиращи IP протоколи, които някои услуги използват, за да предотвратят използването на VPN.

Скоростта обаче не е всичко, което ExpressVPN може да предложи. Протоколите за сигурност са силни и отзивчивото обслужване на клиентите винаги е на един клик разстояние чрез чат на живо.

с политика за възстановяване, която е добра за първите 30 дни, ExpressVPN улеснява пробването на услугата и вижте защо толкова много потребители я обичат.

Преглед на ExpressVPN оферти

4. ЧастенVPN

privatevpn устройства

Друга жизнеспособна опция за стрийминг на съдържание, PrivateVPN ще ви даде достъп, който ви е необходим, за да наваксате последните събития в света на голфа. Като допълнителен бонус, VPN може да се използва и за лесно деблокиране на САЩ и UK Netflix.

Дори съсредоточен върху поддръжката на торенти и заобикаляйки трудни геоблоки, PrivateVPN идва на достъпна цена, въпреки че обслужването на клиентите може да отнеме известно време, за да отговори на всякакви запитвания. въпреки това, Политиката за възстановяване е добра за първите 30 дни, и едва ли ще ви потрябва.

  Безопасно ли время попкорна в 2023 году? Если только вы не сделаете это

За повече причини да помислите за PrivateVPN за стрийминг на Ryder Cup, разгледайте нашата колекция от потребителски отзиви.

Преглед на PrivateVPN оферти

5. Щит за гореща точка

устройства за защита от гореща точка

Hotspot Shield Elite ще има достъп до потоците на NBC Golf, въпреки че си струва да споменем, че безплатните IP адреси на този VPN бяха блокирани от няколко поточни услуги в миналото.

Независимо от това, платената версия на тази VPN ще ви даде достъп до високоскоростни сървъри, базирани в Обединеното кралство, които са чудесни за Sky Sports.

Щедър 45-дневна политика за възстановяване ви дава повече от достатъчно време, за да проверите дали услугата отговаря на вашите нужди, а двугодишният абонаментен план е една от най-достъпните опции за премиум VPN.

Самото име на тази VPN обещава поверителност и сигурност и потребителите се доверяват на нея, за да спазят тези обещания.

Преглед на офертите за щит от гореща точка

резюме

Независимо къде се намирате, можете да гледате на 2023 Ryder Cup на живо с VPN. С някои от най-добрите играчи в света на показ, това е турнир, който не можете да пропуснете, ако сте любител на голфа, и ние сме тук, за да сме сигурни, че не сте.

Не забравяйте, че VPN, които препоръчваме, са лесни за инсталиране и всички те вземат вашата сигурност в интернет много сериозно. И с тяхната водеща в индустрията деблокираща мощност, вие също ще можете да гледате много друго страхотно съдържание на различни платформи като Netflix, Hulu и iPlayer.

Ако все още не сте сигурни кой VPN да използвате, имаме десетки статии от нашите експерти, които да ви помогнат да вземете решение. Насладете се на голфа!

Започнете БЕЗПЛАТНИЯ си пробен CyberGhost сега