Как да гледате шест нации по ръгби онлайн отвсякъде през 2023 г.

Големите нации се сблъскват на терена по ръгби за пореден път през 2023 година. Шест нации обединяват най-доброто в европейското ръгби, тъй като те се бият за големи и малки трофеи. Първенство, започнало през 1883 г., започва своя 125-и сезон на 1 февруари.

С национална гордост на линия петнадесет играчи се подреждат за пет мача за слава. Но ако ще бъдете извън страната по всяко време от 1 февруари до 14 март, може да пропуснете действието. Това е защото телевизионните оператори блокират всеки извън своята страна от виждането на потока им.

Но това не е причина да се отказвате от гледането на ръгби на Six Nations. Просто имаш нужда от път избягвайте географските ограничения. Един прост начин да направите това е с VPN. С VPN можете да изглеждате, че сте в една и съща държава като оператор, което ви позволява да гледате потока им.

Моето собствено изследване показа това NordVPN е най-добрият VPN за гледане на ръгби на Six Nations.

Ако искате да знаете как да гледате Six Nations с VPN, мога да помогна. Използвайте бързото ми ръководство за вижте всяка игра на първенството.

Можете също да видите някои от другите ми препоръки за VPN за първенството на шестте нации.

Гледайте шампионат на шестте нации сега!

Бързо ръководство – Гледайте Ирландското излъчване на Virgin One

 1. Изберете VPN с висока скорост и сървъри в Ирландия. NordVPN има скоростта на мрежата, от която се нуждаете, за да бъдете в крак с ръгбито на Six Nations. Регистрирайте се и изтеглете приложението.
 2. Стартирайте приложението, влезте и изберете сървър в Ирландия.
 3. Отидете на www.virginmediatelevision.ie/player/live/virgin-media-one/.
 4. Насладете се на потока!

Гледайте шампионат на шестте нации сега!

Бързо ръководство – Гледайте предаването на Франция по Франция 2

 1. Изберете доставчик на VPN с висока скорост и сървъри във Франция. NordVPN е моята препоръка за поточно ръгби. Регистрирайте се и изтеглете приложението.
 2. Отворете приложението, влезте и изберете местоположението на сървъра във Франция.
 3. Отидете на france.tv и започнете потока на живо за France 2.
 4. Поток на мача!

Гледайте шампионат на шестте нации сега!

Бързо ръководство – Гледайте излъчването на Италия по DMAX

 1. Изберете високоскоростен VPN със сървъри в Италия. NordVPN е отличен за пробиване на геоблоки в Италия. Регистрирайте се и изтеглете приложението.
 2. Стартирайте приложението, влезте в системата и изберете сървър в Италия.
 3. Отидете на it.dplay.com/dmax.
 4. Гледайте действието на терена!
  A generációs háború a Netflix-en van! Itt van, hogyan nézheti meg! | Frissítve 2023

Гледайте шампионат на шестте нации сега!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате ръгбито на шестте нации

Шампионат се оспорва от 1883 г. Състезанията за съперници се търгуват между държави. Шест отбора играят по пет мача всеки, за да намерят най-добрия отбор в европейското ръгби. И бихте могли да го пропуснете, ако сте извън страната по всяко време по време на първенството.

Това е защото от телевизионните оператори се изисква да блокират своите потоци от всеки извън своята страна. Така че, за да гледате шампионат на Шестте нации, трябва изглежда, че сте в същата държава като вашия оператор. Можете да го направите с VPN.

Когато се свържете с VPN, вие избирате страната, през която преминавате трафика. След това, когато операторът проверява местоположението ви, той вижда VPN сървъра като ваше местоположение. Те деблокират потока и вие можете гледайте всяка минута на мачовете.

3 най-добри VPN за гледане на шестте нации по ръгби

1. NordVPN

Как да гледате шест нации по ръгби онлайн отвсякъде през 2023 г.

Основните функции на NordVPN

 • Деблокира ESPN, ESPN +, Amazon Prime Video, Sling TV, BBC iPlayer, Showtime, Hulu, Netflix и HBO GO
 • Работи в Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox и някои рутери.
 • Над 5500 сървъра
 • Може да се свърже до 6 устройства едновременно
 • Невероятни скорости
 • Тонове разширени функции
 • Страхотни мрежови скорости
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Потокът на съдържание от друга държава изисква бърза връзка, която избягва гео ограниченията. NordVPN има бърза мрежа, която разбива geoblocks без проблем. И го прави на страхотна цена, правейки го моята препоръка №1 за гледане на Six Nations.

Свързването през страна е лесно с интерфейса NordVPN. Всичко, което трябва да направите, е изберете държавата на картата, и тази държава е вашето виртуално местоположение. Това е всичко, което трябва да направите, за да се свържете с който и да е над 5500 сървъра в 59 страни.

  10 najboljih besplatnih web stranica za gledanje filmova i TV emisija u 2023. godini

Можете да използвате акаунта си на до шест устройства наведнъж. Това означава, че можете да споделяте своя VPN с приятели или семейство.

Можете дори да изпробвате NordVPN за до 30 дни, след което се откажете за пълно възстановяване.

Искате ли да научите повече за NordVPN? Погледни нашия цялостен експертен преглед и да разгледате задълбочено поточните и други функции на NordVPN.

Гледайте шампионат на шестте нации по NordVPN сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Основните функции на ExpressVPN

 • Деблокира ESPN +, ESPN, Sling TV, Amazon Prime Video, HBO GO, Netflix, Spotify, YouTube, CBC и NBC.
 • Предлага се за Chrome, iOS, Android TV, Windows, Linux, macOS, Firefox, Android, Safari, някои рутери и определени игрови конзоли.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Над 3000 сървъра
 • Отлични скорости
 • Позволява 5 едновременни връзки
 • Поддръжка на разположение чрез 24/7 чат на живо

Скоростта е ключова, когато гледате ръгби. Имате нужда от бърза мрежа, за да сте в крак с играчите, докато те летят около терена. ExpressVPN има една от най-бързите налични мрежи, което го прави чудесен избор за първенството на шестте нации.

Чудесно за пробиване на geoblocks, ExpressVPN ви свързва с някоя от над 3000 сървъра в 94 държави.

Функцията за разделно тунелиране на ExpressVPN ви позволява да изпращате част от мрежовия си трафик през вашата LAN, докато използвате VPN. По този начин можете поддържайте локални връзки, дори когато стриймирате съдържание от цял ​​свят.

Пет едновременни връзки са достъпни на ExpressVPN. Това ви дава много възможности за връзка у дома и в движение.

Можете да използвате ExpressVPN за нагоре 30 дни и все още се откажете за пълно възстановяване.

Гледайте шампионат на шестте нации на ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Основните функции на CyberGhost

 • Сървъри, предназначени за ESPN, TF1, Eurosport, Sling TV, DAZN, ARD, BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video и Hulu.
 • Приложения за Amazon Fire TV, Linux, macOS, Firefox, iOS, Windows, Android TV, Chrome, Windows, Android и много рутери.
 • Пълно възстановяване на суми в рамките на 45 дни след регистрацията
 • Бърза мрежа
 • Позволява 7 едновременни връзки

Можеш гарантира връзка към различни сайтове за стрийминг с CyberGhost. Свързвате се със сървър, посветен на един оператор и винаги ще имате връзка с този оператор.

  Je li Wikipedia blokirana? Evo kako to postići 2023. godine [Easy Hack]

Дори ако няма сървър за вашия телевизионен оператор, CyberGhost’s 5 900+ сървъра в 89 страни всички са отлични за стрийминг. Те могат да пробият географски ограничения и да поддържат бързи, постоянни потоци от цял ​​свят.

Използвайте CyberGhost за 45 дни и все пак получавате пълно възстановяване.

Споделете свободата си в интернет с до седем връзки наведнъж.

Гледайте шампионат на шестте нации по CyberGhost сега!

ЧЗВ

Трудно ли е да използвате VPN?

Въобще не. Просто се регистрирайте, инсталирайте и стартирайте софтуера, след което влезте в системата. След това просто изберете вашата страна и сте готови да тръгнете.

VPN магазините съхраняват ли дневници от моята онлайн активност?

Най-добрите VPN мрежи, като изброените по-горе, не го правят. Добрите услуги искат да поддържат сигурността и анонимността на своите потребители. Поддържайки стриктна политика без регистрация, VPN мрежите ви защитават дори след като излезете.

Кой друг излъчва шампионат на шестте нации?

Във Великобритания можете да гледате шампионат на шестте нации по BBC Sport, ITV Sport или S4C. В Австралия можете да използвате beIN Sports. Нова Зеландия го има на Sky Sports. В САЩ можете да гледате на NBC Sports Gold.

Долната линия

Пет мача до победа. Пет мача до слава. Пет мача за създаване на легенди. Шест отбора имат пет мача до издълбават имената им във вечността. И имате само пет шанса да видите как вашият екип прави своя история. С VPN можете да вижте всеки мач, независимо къде се намирате.

И така, кой VPN е подходящ за вас? Лично аз намирам Комбинацията от скорост и геоблок на NordVPN е най-доброто за гледане на ръгби. Освен това можете да направите разумните цени на NordVPN още по-разумни, когато посещавате нашата страница с оферти и купони.

Искате ли да гледате Шест нации в Би Ти Ви? Обърнете внимание на Най-добрите VPN мрежи за BBC iPlayer за гледане в чужбина онлайн.

Гледайте още повече европейски спортове с Най-добрите VPN за Eurosport.