Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. bárhonnan, 2023-ban

A könnyűsúlyú divízió két legnagyobb neve 2023. január 11-én jelent meg. Jesse Hart és Joe Smith Jr. két magasan megítélt vadászgombot gördít egymáshoz, remélve, hogy az övvel lőnek. Két férfi nevezősként lép be a gyűrűbe, csak egy hagyja el a győztest.

A bokszvilág hangolódik az ESPN-hez, hogy megnézze, miként járnak ezek a két játékosok a rangsorért folytatott harcukban. De a harcot csak akkor láthatja, ha az Egyesült Államokban van. Azért mert Az ESPN blokkolja az Egyesült Államokon kívüli személyeket, hogy megnézhessék streamét Geolocation szoftverrel, amely blokkolja az IP címeket az Egyesült Államokon kívüli régiókban.

Ez igaz. A csatát sehol sem élheti élőben, és akkor azon gondolkozik, vajon hiányzott egy jó harc?

De a történet nem ér véget ezzel. Van egy megoldásom, hogy láthassa a harcot. Kap egy VPN. Minőségi VPN-vel megteheti használja az amerikai virtuális helyet az ESPN figyeléséhez mintha valójában az USA-ban lennél. És a VPN használata egy egyszerű és gyors folyamat, amely egyenesen a boksz patakhoz vezet.

Miután sok VPN-t kipróbáltam, találtam A NordVPN a legjobb sportesemények közvetítéséhez mint a boksz. Kiváló streaming sebességgel és kiválóan alkalmas geoblokkolt tartalom áttörésére.

Vessen egy pillantást a többi VPN-re, amelyeket a Hart vs. Smith Jr. küzdelem közvetítéséhez ajánlom.

Patak Jesse Hart és Joe Smith Jr. a NordVPN Now-val!

Rövid idő? Rövid útmutató – Nézze meg Jesse Hart vs Joe Smith Jr.-t a Sling TV Orange-n

 1. Válasszon egy nagysebességű amerikai szerverrel rendelkező VPN-szolgáltatót az adatfolyamhoz. NordVPN az én javaslatom a Sling TV közvetítéséhez. Villámgyors sebességgel rendelkezik, és könnyen megkerüli a földrajzi korlátozásokat.
 2. Iratkozzon fel a szolgáltatásra, és töltse le az alkalmazást. A bejelentkezés után csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 3. Lépjen a Sling TV-hez, és iratkozzon fel az Orange csomagra az ESPN közvetítéséhez.
 4. A harci éjszakán jelentkezzen be a Sling TV-hez, válassza ki az adatfolyamát, és élvezze a legcsúcsosabb eseményeket!

PROFI TIPP: Ha nincs amerikai fizetési módja, vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSUPPLY.com webhelyen, majd vásárolja meg a kártyát, amikor feliratkozik a Sling TV-re.

Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. most!

Rövid útmutató – Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. mérkőzést a Hulu-n

 1. Válasszon prémium VPN-t, rengeteg amerikai szerverrel. A Hulu bárhonnan történő közvetítéséhez és a geoblokkok áttöréséhez javaslom NordVPN.
 2. Telepítse a VPN-t a készülékére, majd jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban.
 3. Lépjen a hulu.com webhelyre, és iratkozzon fel a Hulu + Live TV-re.
 4. Jelentkezzen be a Hulu-ba, és élvezze a harcot!

PROFI TIPP: Hulu regisztrációhoz amerikai hitelkártyát kell használnia. Ha nincs ilyen, az rendben van. Nyissa meg a MyGiftCardSUPPLY.com oldalt és vásároljon egy Hulu ajándékkártyát. Használja az ajándékkártya egyenlegét, amikor feliratkozik a Hulu-ra fiókjának létrehozásához.

Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. most!

Miért van szüksége VPN-re Jesse Hart és Joe Smith Jr.

A boksz két legfontosabb könnyűsúlya fel vannak készülve a gyűrűben folytatott csatára. A csapások nehéz, kemény és gyors lesz. És csak az ESPN-en láthatja. Az ESPN-t azonban csak akkor láthatja, ha az Egyesült Államokban van.

Az olyan streaming webhelyek, mint az ESPN, blokkolják azok tartalmát bárki az országon kívül. Ez nem szokatlan, de azt jelenti, hogy ha január 11-én az USA-n kívül tartózkodik, akkor szüksége van egy módszerre, hogy becsapja a streaming oldalt, hogy azt higgye, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.. A VPN segíthet Önnek csináld ezt.

Amikor online csatlakozik egy VPN-vel, akkor te is irányítsa a forgalmat egy kiszolgálón keresztül az Egyesült Államokban. Ezután, amikor csatlakozik a streaming webhelyhez, a kiszolgáló IP-címét látja az Ön IP-címének. A webhely megkeresi az új IP-cím helyét, látja, hogy az Egyesült Államokban van, majd azt nem blokkolja téged. 

Így segít egy VPN látni a Hart és a Smith Jr harcot. Így nézzen meg egy VPN-t és mindent megszerezhet, amit az internet kínál az összes jövőbeli boksz-mérkőzés megfigyelése.

3 legjobb VPN az Jesse Hart és Joe Smith Jr.

1. NordVPN

Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. bárhonnan, 2023-ban

Az NordVPN legfontosabb jellemzői

 • Együttműködik: ESPN, Sling TV, Hulu, Eurosport, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Showtime, Netflix, HBO GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, útválasztók
 • Több mint 1600 szerver az Egyesült Államokban, 5500 és több mint világszerte
 • Szupergyors streaming sebesség
 • A SmartPlay áttörheti a geoblokkokat
 • Hat eszközcsatlakozás megengedett
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 élő chat támogatás

A NordVPN nagyszerű streaming élményt nyújt, köszönhetően kiváló hálózati sebesség, a leggyorsabb, amit tapasztaltam.

Bizonyítottan képes feloldja a földrajzi korlátozást tartalom a SmartPlay funkcióval. Egy kattintással kapcsolódik egy streaming szerverhez, amely feloldja a Hart vs. Smith Jr. harcot, és nincs szükség arra, hogy bármilyen kézi konfigurálást végezzen..

A térkép-alapú felület segítségével egyszerűen csatlakozhat az Egyesült Államokhoz. Egyszerűen válassza ki az Egyesült Államokat a térképen, és a hálózati forgalom egy kiszolgálón keresztül fut. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy bármit is használhasson 1600 amerikai szerver.

Ha a boksz a ház mindenki számára kedvelt sport, akkor ossza meg velük a streaming szabadságát. Ön megengedett hat egyidejű eszköz kapcsolatok egyetlen előfizetéssel.

Lehet, hogy nem akarja azonnal elkötelezni magát a NordVPN mellett. Ez nem probléma. Te tudod használni az 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy a harc után teljes visszatérítést kapjanak. De ne felejtsd el, hogy még izgalmasabb küzdelmek várhatók.

Még többet megtudhat erről a prémium VPN-ről. Lát átfogó szakértői áttekintésünk és alaposan megnézheti a NordVPN-t.

Nézze Jesse Hart és Joe Smith Jr. résztvevőit a NordVPN Now-val!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN legfontosabb jellemzői

 • Együttműködik: Sling TV, Hulu, ESPN, CBC, Amazon Prime Video, HBO GO, Netflix, Spotify, YouTube TV, NBC
 • Kompatibilis a következőkkel: Chrome, iOS, Android TV, Windows, Linux, macOS, Firefox, Android, Safari, útválasztók, játékkonzolok
 • 20+ amerikai szerverhely, 160 VPN hely világszerte
 • Kiváló sebességű streaming
 • Korlátlan sávszélesség
 • Öt egyidejű eszközcsatlakozás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában

Gyors hálózat, amely képes meghódítani geoblokkok szerte a világon, Az ExpressVPN remek választás a boksz-mérkőzés közvetítésére.

Lángoló sebessége és korlátlan sávszélesség garantálja, hogy nincs internet-szolgáltató fojtása és Ön nézze meg a mérkőzés minden részletét HD streamben.

Osztott alagút az ExpressVPN-en azt jelenti, hogy megoszthatja hálózati kommunikációját a VPN és a helyi internet-kapcsolat között. Ez megtart csatlakoztatva van a LAN-hoz, miközben tartalmat közvetít a világ másik oldaláról. Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr., míg online banki tevékenységet végez.

Több mint egy hálózat 3000 szerver terjed 94 országban azt jelenti, hogy szinte bárhol megtalálhat kapcsolatot, beleértve az Egyesült Államokat is. Az ExpressVPN 160 globális szerverhelyéből több mint 20 közül választhat az Egyesült Államokban.

Ossza meg újfentes szabadságát barátaival vagy családjával, és használja öt eszköz egyszerre hogy harcoljunk.

Használja ki az ExpressVPN előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia, és dönthet úgy, hogy az utolsó előfizetés után visszavonja előfizetését. De vegye igénybe a teljes 30 napot annak tulajdonságainak felfedezéséhez, eldöntheti, hogy elvégre az Ön számára van-e.

Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. kifejezést az ExpressVPN Now segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost főbb jellemzői

 • Együttműködik: Hulu, Sling TV, ESPN, Eurosport, BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, macOS, Firefox, iOS, Windows, Amazon Fire TV, Android TV, Chrome, Windows, Android, útválasztók
 • 1000+ amerikai szerver, 5900 vagy több globális szerver
 • Gyors streaming hálózat
 • A streaminghez kiszolgálók
 • Hét egyidejű kapcsolat
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Támogatás élő csevegésen keresztül

A CyberGhost képes garantáljuk, hogy megnézheted a Hart vs. Smith Jr. Ez egyszerű. Csak csatlakozzon a dedikált Sling TV szerverhez, iratkozzon fel az Orange csomagra, majd közvetítse a harcot. CyberGhost a streaming-speciális szerverek biztosítsa, hogy megkapja a kívánt tartalmat.

Ezenkívül az ESPN-nek szentelt szervereket is kínál, ha a harcot közvetlenül az ESPN-en keresztül szeretné közvetíteni a VPN-sel. Elkényezteti a kiszolgálók választását, ahogy vége 1000 amerikai szerver az 5900 hálózatában+, és mindegyik gyors, és képes legyőzni a bosszantó földrajzi korlátozásokat.

Válasszon bármelyik eszközt vagy mindegyiket a boksz-mérkőzés közvetítéséhez, ahogy a CyberGhost megadja hét egyidejű kapcsolat. Érdemes megosztani előfizetését másokkal.

Szeretne egy kis extra időt eldönteni, hogy megtartja-e VPN-jét? A CyberGhost megadja 45 nap. Ez a nagylelkű pénz-visszafizetési garancia elég hosszú ahhoz, hogy megtapasztalhassa az összes streaming funkcióját.

Nézze meg Jesse Hart és Joe Smith Jr. közreműködését a CyberGhost Now segítségével!

GYIK

A VPN lelassítja az internet-kapcsolatot?

A VPN valamivel lelassítja az internetkapcsolatot. Végül is hozzáad egy extra szervert magad és a webhely között, amelyhez csatlakozik. A különbség azonban kicsi, ha van jó rendszere és jó minőségű VPN-je. És ezt a kisebb lassulást olyasmi, amit még nem is észrevesz.

Használhatom a VPN-t több eszközön?

Igen. A legtöbb prémium VPN, hasonlóan az általam javasolthoz, lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több eszközön folytasson adatfolyamot. Az egyes VPN-ekkel felsoroltam a kompatibilis eszközöket.

Mit jelent a korlátlan sávszélesség egy VPN-nél??

Ha a VPN korlátlan sávszélességet kínál, akkor megengedheti, hogy a szíve tartalmához folyamodjon anélkül, hogy az internetszolgáltató fojtja a kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy nem szabad pufferolni, amikor élő fellépéseket néz. Ne hagyja ki a KO-t a bokszban, a labdarúgásban vagy a kosárlabda három mutatóját.

Alsó sor

Ha a ütések Atlantic Cityben repülnek, jobb lenne meg lehet nézni az ESPN-t és nézze meg a slugfest Jesse Hart és Joe Smith Jr. között, bárhol is van. A VPN használatával nem kell aggódnia, hogy hiányzik egy forduló. Miután megszerezte a VPN-t, megvan készen áll a nyitó harangra.

Segíthetek abban, hogy eldöntse, melyik VPN-t válassza az élő fellépésű sportokhoz. A NordVPN gyors hálózata teszi ezt a választásomat a boksz streamingjéhez.

Mielőtt elmész, látogasson el ide ajánlatok és kuponok oldalunkon, ahol előfizetését még olcsóbbá teheti.

Ha MMA-t akarsz a bokszodhoz, az UFC oldalunkon megmondja, hogyan kell figyelni a közelgő eseményeket.

Itt van még Információ a Hulu-ról és mely VPN-k blokkolhatják a szolgáltatás blokkolását, hogy más kedvelt sportokat is megnézhessenek.

Megnézheti a következők listáját is a legjobb VPN-k a Sling TV-hez.