Urmăriți Ghost Hunters Sezonul 12 – de oriunde în 2020!

Pregătește-te pentru a te bântui, pentru că un nou sezon al Ghost Hunters este în direct live pe Hulu.

Serialul popular a revenit, iar sezonul 12 este disponibil pentru a transmite live cu orice abonament Hulu care include A&Programare E. in orice caz, Conținutul geoblocurilor Hulu pentru a vă asigura că utilizatorii din afara SUA nu pot urmări vânătorii de fantome. Dacă locuiți oriunde, în afară de Statele Unite, veți avea nevoie de o VPN solidă pentru a accesa Hulu.

Următorii pași vă vor ajuta să accesați Hulu din orice parte a lumii, astfel încât să nu ratați vânătorii de fantome.

Ghid rapid – Cum să urmăriți vânătorii de fantome în toată lumea

 1. Selectați o VPN cu servere din SUA. Vă recomandăm ExpressVPN pentru ușurință în utilizare și viteze de streaming rapide.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Conectați-vă la contul dvs. Hulu și bucurați-vă!

Urmăriți vânătorii de fantome Sezonul 12!

Cum să vă înscrieți la Hulu în afara Statelor Unite

Chiar dacă Hulu este exclusiv SUA, vă puteți încă înscrie din orice parte a lumii folosind un VPN și un card cadou Hulu. Procesul nu durează mult și veți putea urmări conținutul preferat de Hulu oriunde călătoriți.

Înscrierea la Hulu din afara Statelor Unite

 1. Cumpără un Card cadou Hulu de la MyGiftCardSupply.
 2. Urmați instrucțiunile pentru aplicați soldul în contul tău Hulu.
 3. Conectați-vă la Hulu, stai pe spate și bucură-te de emisiunile tale favorite!

Hulu acum urmărește și deconectează adresele IP ale serverului proxy, dar nu te teme niciodată de fanii Ghost Hunters! Dacă întâlniți un bloc după ce ați configurat contul Hulu, alegerea unei alte locații a serverului va rezolva de obicei problema.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Ghost Hunters Sezonul 12 pe Hulu

Serviciile de geoblocare a lui Hulu o fac imposibil să-și folosească serviciile de streaming în afara SUA fără software VPN. Geoblocurile sunt o strategie comună de utilizare a platformelor de streaming din motive de licență. Utilizatorii aflați în afara regiunii vizate vor primiți un mesaj de eroare atunci când încercați să vizualizați conținut care face obiectul geoblocurilor. Acest lucru poate fi frustrant dacă îți place să călătorești internațional și totuși vizionezi emisiunile tale Hulu preferate. Un VPN vă va permite conectați-vă la servere de oriunde în lume și primiți o adresă IP a SUA pentru a obține geoblocarea trecută.

Acest lucru nu este doar un VPN, de asemenea criptează datele, prin urmare, este mai puțin probabil ca hackerii, escrocii și programele de urmărire să aibă acces la identitatea dvs. și la alte informații sensibile. Puteți utiliza, de asemenea, pentru ascunde-ți istoricul de vizualizare și alte activități pe internet. Cheia este alegerea celei mai bune VPN, și există multe de luat în considerare.

Ar trebui să alegeți un VPN cu care să aveți posibilitatea de a transmite transmisii fără probleme mai multe servere în întreaga SUA. Serviciile VPN cu lățime de bandă de mare viteză și nelimitate funcționează mai bine pentru serviciile de streaming, deoarece reduc buffering-ul, decalajul și ecranele înghețate. Căutați unul care atribuie a adresa IP rotativă oricând vă alăturați unei rețele, pentru a vă oferi un anonimat mai bun. Adresele IP rotative sau dinamice sunt o caracteristică utilă pentru conectarea în conturi sigure precum e-mail, bancă și servicii de streaming prin internet nerestricționat.

Alți factori cheie de luat în considerare atunci când alegeți o VPN sunt criptarea, politicile de jurnal și funcțiile suplimentare de siguranță, cum ar fi comutatoarele de ucidere. Deși sunt disponibile VPN-uri gratuite, funcții avansate de protecție și cea mai bună criptare sunt disponibile cu serviciile plătite. Căutați o VPN care folosește criptarea AES de 256 biți de grad militar, pentru a vă ajuta să vă păstrați datele în siguranță. Politicile VPN fără politici fără jurnal și comutatoare automate de ucid sunt, de asemenea, utile nu vă urmăriți amprenta digitală.

Dacă aveți deja un abonament Hulu pe care îl partajați cu prietenii și familia, luați în considerare obținerea unui VPN care vă permite să aveți conexiuni simultane multiple o dată. Acest lucru vă împiedică să fiți nevoiți să așteptați pentru a vă bucura de conținutul preferat de Hulu.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea vânătorilor de fantome din sezonul 12

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN are peste 3.000 de servere VPN în 94 de țări și oferă acces de mare viteză reduce timpul de încărcare și tamponarea. Cu ExpressVPN nu aveți restricții de conținut și cenzură, astfel încât să puteți accesa videoclipuri, muzică, servicii de streaming și site-uri de social media din orice parte a lumii.

Nu numai că au servere VPN în 94 de țări, dar ExpressVPN răspândește, de asemenea, acele servere VPN în 160 de locații pentru o mai bună acoperire. De asemenea, ExpressVPN criptează datele rețelei dvs. și vă ascunde adresa IP, pentru a vă proteja împotriva furtului de identitate în rețelele fără restricții.

De asemenea, au o politică fără jurnal pentru o protecție suplimentară și un comutator automat de ucidere, ceea ce face o opțiune excelentă pentru streaming securizat. Puteți încerca cu o garanție completă de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Avantaje ExpressVPN:

 • Deblochează serviciile populare precum Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer, Facebook, YouTube, etc.
 • Susține torrenting și alte activități P2P.
 • Criptare de grad militar.
 • Acceptă sisteme de operare Windows, Mac, Android, Linux, iOS.
 • Funcționează pe console și SmartTV-uri precum PlayStation, AppleTV, Xbox, Amazon Fire Stick, Nintendo Switch etc..
 • Extensii disponibile pentru Chrome și Firefox.

Urmăriți cu ExpressVPN

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

O politică strictă fără jurnaluri și acces la viteză mare la 5551 servere VPN în 60 de țări, NordVPN simplifică deblocarea conținutului preferat de oriunde din lume. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă face să îl încercați, încercarea lor gratuită face schimbarea nedureroasă dacă găsiți că serviciul nu este pentru dvs..

Criptarea AES 256 cu cheie militară a cheii de NordVPN, funcția de comutare a omorârii și politica fără jurnaluri vă ajută să vă păstrați datele în siguranță. Interfața intuitivă este ușor de utilizat și, dacă ai nevoie de ajutor, te poți baza pe acestea Serviciu clienți premiați 24/7 de oriunde. NordVPN oferă, de asemenea, o opțiune SmartPlay care face configurarea VPN-ului dvs. pe mai multe platforme la fel de ușor ca să faceți clic pe un buton.

NordVPN Beneficii:

 • Politica de criptare AES pe 256 de biți și fără jurnaluri pentru a preveni furtul de identitate și urmărirea.
 • Conexiuni de mare viteză la 5551 servere VPN din întreaga lume.
 • Fără limitări de cenzură sau de lățime de bandă.
 • Acceptă Windows, Mac, Linux, iOS și Android.
 • Conexiuni proxy pentru Firefox și Chrome.

Urmăriți cu NordVPN

3. CyberGhost 

Dispozitive CyberGhost

Evitati geoblocarea, apropiatiile, cenzura, și multe altele cu CyberGhost. Politica lor fără jurnal și criptarea AES de grad militar vă oferă acces securizat și vă protejează informațiile confidențiale atunci când transmiteți rețele publice.

Alte caracteristici includ Cloaking IP și lățime de bandă nelimitată, precum și acces la 4.800 de servere VPN în 61 de țări. Mai mult decât suficient pentru a vă rezolva Hulu, plus CyberGhost acceptă aplicații de torentare și alte aplicații P2P.

CyberGhost oferă o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, asistență în direct 24/7 și planuri rezonabile care se potrivesc cu o varietate de bugete.

CyberGhost Beneficii:

 • Lățime de bandă nelimitată și viteze rapide pentru streaming fără probleme.
 • Politica fără jurnale și criptarea AES de grad militar pentru acces sigur pe rețelele publice.
 • Alegeți dintr-o rețea de 4.800 de servere VPN din întreaga lume.
 • Acceptă sisteme de operare Windows, Mac, Android, Linux, iOS.
 • Garanție de returnare de 45 de zile, planuri rezonabile și asistență în direct 24/7.

Urmăriți cu CyberGhost

4. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Cu 60 de locații PrivateVPN și peste 100 de servere VPN, acest serviciu VPN face o muncă respectabilă, păstrându-vă în siguranță datele și amprenta virtuală. Protecția împotriva scurgerilor IPv6, criptarea AES 256 pe 2048 de biți, o politică fără jurnaluri și o caracteristică de comutare a opțiunilor de integrare fac din PrivateVPN un jucător serios dacă căutați o modalitate simplă și sigură de accesare a serviciilor de streaming precum Hulu.

PrivateVPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru familii și cei care împărtășesc acces la servicii de streaming populare precum Netflix sau Hulu, permițând până la 6 conexiuni simultane la un moment dat. Nu vă faceți griji pentru tamponare și ecrane congelate, dar oferă lățime de bandă și viteză nelimitată.

Beneficii PrivateVPN:

 • Oferă o garanție de returnare de 30 de zile și suport 24/7.
 • Locații PrivateVPN în 60 de țări, răspândite pe 100 de servere VPN.
 • Suporta mai multe conexiuni simultane și torrenting.
 • Acceptă sisteme de operare Windows, Mac, Android, Linux, iOS.
 • Mai puține conexiuni de tamponare și conexiuni de mare viteză cu lățime de bandă nelimitată.

Urmăriți cu PrivateVPN

5. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Stream Hulu pe dispozitive nelimitate de la 800 de servere VPN în peste 50 de țări cu Surfshark. La fel ca predecesorii săi de pe această listă, Surfshark are planuri accesibile care se potrivesc oricărui buget. De asemenea, oferă teste gratuite pentru Mac, iOS și Android.

O caracteristică de mod de camuflare împiedică chiar și furnizorul dvs. de IP să vadă că utilizați un VPN, oferindu-vă cele mai bune în ceea ce privește protecția vieții private. Surfsharks Politica non-jurnal, caracteristica comutatorului de ucidere și protecția împotriva scurgerilor, ajutați să vă asigurați că amprenta virtuală rămâne nevăzută.

Beneficii pentru suprafete:

 • Dispozitive nelimitate și acces la 800 de servere din întreaga lume.
 • Modul de camuflaj, comutatorul de ucidere și jurnalele fără jurnal pentru a șterge amprenta digitală.
 • Acceptă sisteme de operare Windows, Mac, Android, Linux, iOS.
 • Extensii disponibile pentru Firefox și Chrome.
 • Bun pentru utilizarea în regiuni restrânse.

Urmăriți cu Surfshark

rezumat

Există o mulțime de opțiuni grozave pentru VPN-uri acolo, dar pentru a obține protecție și anonimat doriți, opțiunile plătite sunt pariul dvs. cel mai sigur. Asta nu înseamnă că nu există niște VPN-uri gratuite, ci ar putea să lipsească funcțiile care vă oferă cel mai bun acces și securitate disponibilă.

Pentru a te bucura de vânătorii de fantome și de alți live A&E se afișează pe Hulu din afara SUA, aveți nevoie de un VPN sigur. Deoarece aceste VPN oferă garanții de returnare a banilor sau încercări gratuite, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea celei greșite sau la alegerea altuia.

Lectură ulterioară

Dacă doriți să aflați mai multe despre geoblocare, consultați aici pentru a afla tot ce trebuie să știți.

Pentru mai multe informații despre politicile fără jurnal și de ce contează pentru prevenirea urmăririi și ascunderea amprentei dvs. digitale, verificați cel mai bine 5 VPN fără jurnal.

Aflați despre cele mai bune VPN-uri pentru alte servicii de streaming excelente, cum ar fi Netflix, și creșteți-vă opțiunile pentru media, filme și muzică live din orice parte a lumii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me