5 najboljih VPN-ova za Kodi strujanje u 2020. godini – najbrži i najjeftiniji

Kodi je sjajan, u to nema nikakve sumnje. Besplatan je, open-source i to možete koristiti struji TV i filmove uživo na gotovo bilo kojoj platformi ili uređaju, uključujući Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Amazon Firestick i Chrome Box, da ih samo nabrojimo.

No, je li Kodi zaista siguran za uporabu? Može li vas uvaliti u probleme?

Pa, ovisi. Kao platforma otvorenog koda, Kodi nudi stotine dodataka, od kojih većinu kreiraju korisnici. Ti neslužbeni dodaci mogu postavljanjem vaše privatnosti biti ugroženi zlonamjerni softver ili tragači na svom uređaju. Drugi promoviraju piratski materijal, što bi vas moglo uvesti u probleme.

Iako ne podržavamo piratstvo, vjerujemo u internetsku privatnost i slobodu. Ako želite sigurno koristiti Kodi i budite sigurni da nitko ne može špijunirati vašu aktivnost, treba vam pouzdan VPN, koji pruža ne samo solidnu sigurnost i privatnost, već i velike brzine za bez spremnika. Sastavili smo listu najboljih od najboljih.

Kratki vodič: najbolji VPN-ovi za Kodi strujanje

 1. NordVPN
  Sa velikom mrežom poslužitelja, uključujući poslužitelje optimizirane za brzinu, NordVPN je savršen za deblokiranje glavnih streaming usluga uz održavanje visoke razine sigurnosti.
 2. ExpressVPN
  Poznat po nenadmašnoj brzini veze i impresivnim sigurnosnim značajkama, ExpressVPN može pružiti fantastično iskustvo struje.
 3. CyberGhost
  Njegova kombinacija jednostavnosti i sigurnosti čini ga izvrsnim za početnike, jer je njegovo sučelje konfigurirano za streaming usluge.
 4. IPVanish
  Iako se nalazi u SAD-u, IPVanish privatnost svojih korisnika shvaća vrlo ozbiljno. Također je vrlo jednostavan za upotrebu.
 5. VyprVPN
  Posjeduje vlastitu mrežu poslužitelja i ima jedinstveni Chameleon protokol za dodatnu sigurnost. VyprVPN omogućuje vam strujanje u potpunom prikrivenom načinu rada.

Počnite sigurno strujati odmah!

  BankVault.com - Nu puteți păstra ceva ce nu există

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Kodi Streaming

Kodijev softver otvorenog koda donosi sav sadržaj za strujanje koji biste možda željeli na gotovo bilo kojem uređaju na kojem biste ga možda željeli gledati. Iako se ovo može činiti kao sjajna ideja, može i predstavljati ozbiljna prijetnja vašoj internetskoj sigurnosti i privatnosti.

Kodi se pokreće dodacima treće strane. Mnogi su od tih dodataka neslužbeni, a razvili su ih obožavatelji, amateri ili čak hakeri. Ti dodaci mogu sadržavati zlonamjerni softver ili viruse koji to mogu naštetiti vašem uređaju ili postroiti tragače koji prikupljaju vaše osobne podatke. Osim toga, neki dodaci promoviraju piratski sadržaj, što vas može dovesti u ozbiljne probleme s vlastima.

Ne biste željeli da vam privatnost bude ugrožena ili da se suočavate s pravnim poteškoćama samo zbog gledanja filma. Pouzdan VPN s naprednim mogućnostima šifriranja i IP promjene može vas zaštititi ne samo od hakera i štetnih dodataka na Kodi, već i od gusarskog broda. Sa stotinama VPN-a okolo, evo što biste trebali potražiti u VPN-u za Kodi:

 • Vrhunska enkripcija: da biste zaštitili svoje podatke od hakera i zlonamjernih prijetnji na Kodi, definitivno vam treba VPN koji nudi visoku razinu sigurnosti i enkripcije.
 • Velika brzina: zasigurno ne želite nikakvo punjenje ili prekide tijekom streaminga na Kodi-u, pa provjerite nudi li vaš VPN velike brzine poslužitelja.
 • Dobar izbor lokacija poslužitelja: ovo će vam omogućiti pristup geoblokiranom sadržaju iz cijelog svijeta.

Mnogi VPN-ovi tvrde da pružaju sve ove značajke, ali napravili smo opsežno istraživanje i ručno odabrali apsolutne najbolje VPN-ove za streaming na Kodi-u.

5 najboljih VPN-ova za Kodi Streaming

1. NordVPN

NordVPN uređaji

“Pristupačna sigurnost i brzina” mogli bi biti moto NordVPN-a sa sjedištem u Panami. To pruža izvrsna vrijednost za vaš novac, s 5000+ poslužitelja u 62 zemlje, uključujući poslužitelje optimizirane za strujanje koji podržavaju velike brzine veze.

  Как да гледате MasterChef Australia Online безплатно (актуализация на 2020 г.)

Kombinirajte to s najnaprednijim sigurnosnim protokolima i to ste dobili sami pouzdan VPN za Kodi streaming – ili u vezi s tim drugim važnim servisima za strujanje. Osim toga, možete ga koristiti istovremeno na najviše 6 uređaja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete ih pokrenuti u njihovoj vrlo korisnoj i brzi, 24/7 podršci za chat uživo Nisam siguran jos? Nema razloga da ga ne pokušate, sa svojim 30-dnevna garancija povrata novca. Provjerite što korisnici moraju reći o tome.

Pogledajte NordVPN ponude

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Poznato je da se ExpressVPN kombinira velike brzine veze s visokom razinom sigurnosti na mreži i privatnost. Nikakvo geo-ograničenje ili vladina cenzura ne mogu spriječiti.

Mreža poslužitelja ExpressVPN raspoređena je u 140+ gradova u 90+ zemalja i možete istovremeno povezati do 5 uređaja.

ExpressVPN možete uzeti na probnu vožnju bez brige, jer tvrtka nudi 30-dnevni rok garancije povrata novca, bez pravila o pitanjima. Ako se brinete o privatnosti na mreži, trebali biste znati da ExpressVPN ne vodi zapisnike – plus, nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima. Korisnici to vole i nema opravdanja da ga ne pokušate.

Pogledajte ExpressVPN ponude

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Ako tražite jednostavno sučelje dizajniran za deblokiranje streaming usluga uz zaštitu vaše mrežne sigurnosti i privatnosti, CyberGhost je odličan izbor.

CyberGhost je jedan od rijetkih VPN-a koji vam omogućuje da odaberete uslugu streaminga kojoj želite pristupiti unutar aplikacije i automatski konfigurira svoje postavke na temelju te usluge. I ne samo to, nego možete istodobno struje s do 7 uređaja.

CyberGhost mreža uključuje 5700+ poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu, a kad se prvi put pretplatite, dobit ćete Period garancije povrata novca od 45 dana. Nije ni čudo što je omiljena publika.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

4. IPVanish

ipVanish uređaji

Iako je IPVanish sa sjedištem u SAD-u, vrlo je implementiran stroga politika nejavljivanja kako bi se spriječilo da vaše informacije padnu u pogrešne ruke. Sučelje aplikacije možda je osnovno, ali to je ono što ga čini jednostavan za korištenje. Podržava više naprednih protokola kako bi se osigurala vaša puna mrežna sigurnost.

  5 legjobb 100% INGYENES VPN az Apple TV-hez! | Frissítve 2020

IPVanish posjeduje vlastitu mrežu poslužitelja od kojih se sastoji 1000+ poslužitelja u 60+ zemalja oko svijeta. Ova velika mreža može pružiti 40 000+ dijeljenih IP-ova za skrivanje vašeg stvarnog internetskog identiteta.

Posjedovanje vlastitih poslužitelja također omogućuje podršku IPVanish-a velike brzine veze za streaming svrhe.

Sa svakom pretplatom dopušteno vam je korištenje do 10 uređaja istovremeno, tako da možete sigurno prenositi Kodi sadržaje s bilo kojeg uređaja koji sigurno želite. Sve pretplate dolaze s a 7-dnevni rok garancije povrata novca. Pogledajte zašto ga mnogi korisnici odabiru.

Pogledajte IPVanish ponude

5. VyprVPN

5 najboljih VPN-ova za Kodi strujanje u 2020. godini - najbrži i najjeftiniji

U vlasništvu je Golden Frog, švicarskog giganta za internetsku sigurnost, VyprVPN je jedan od najviše ocijenjenih VPN-a kada je u pitanju osiguranje vaše mrežne sesije uz održavanje impresivne brzine veze.

Kad govorimo o sigurnosti, vrijedno je spomenuti da VyprVPN podržava svoj vlastiti Chameleon protokol, među više drugih naprednih sigurnosnih protokola. Budući da je u vlasništvu Zlatne žabe, koristi se vlastitu mrežu poslužitelja kako bi se spriječilo ometanje bilo koje neželjene treće strane.

Ako se pretplatite na premium plan, dobit ćete a 30-dnevna garancija povrata novca a možete istovremeno povezati do 5 uređaja. Još imate pitanja? VyprVPN nudi sjajnu podršku uživo u chatu koja je dostupna 24/7. Možete provjeriti i korisničke recenzije.

Pogledajte ponude tvrtke VyprVPN

Završna riječ

Kodi je možda besplatan za upotrebu, ali nije potpuno siguran ako se ne zaštitite odgovarajućim VPN-om. Zbog toga preporučujemo bilo koji od gore navedenih VPN-a jer ispunjavaju sve zahtjeve za a sigurno i brzo iskustvo online streaminga.

Želite li spremiti na VPN za Kodi streaming? Ne gubite vrijeme i iskoristite najtoplije VPN ponude.

Ostvari 70% popusta NordVPN odmah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me