Urmăriți NCAA March Madness Live de oriunde – Actualizare 2023

Și apoi au fost patru. Dar poate exista doar unul. Final Four este setat, și au mai rămas doar trei jocuri pentru a determina campioana națională de baschet la colegiul 2023-2023.

Virginia, statul Michigan, Texas Tech și Auburn au supraviețuit prin patru runde de baschet cu o singură eliminare. Călătoriile lor continuă sâmbătă, 6 aprilie. Și totul va fi stabilit luni, 8 aprilie. Cine va ieși deasupra?

Este apogeul a tot ceea ce fiecare echipă a realizat în acest sezon. Dar dacă nu sunteți în SUA, CBS vrea să vă împiedice să vedeți jocurile. Cu toate acestea, vă putem arăta cum să faceți Dodge aceste geoblocks și flux jocuri nu contează unde ești.

Iată cum puteți urmăriți fiecare moment definitoriu al sezonului din Final Four cu ajutorul unui VPN de înaltă calitate.

Cum să urmărești martie nebunie pe CBS All Access

Puteți transmite toate jocurile Final Four prin CBS All Access:

  1. Găsiți un furnizor VPN de mare viteză cu o mulțime de servere americane (Pentru baschet, vă recomandăm serviciul ExpressVPN). Înregistrați-vă și descărcați aplicația.
  2. Porniți aplicația, conectați-vă și alegeți un server american.
  3. Accesați CBS All Access și înregistrați-vă. Veți avea nevoie de un cod poștal american.
  4. Conectați-vă la CBS All Access și pregătiți-vă pentru baschet!

Urmăriți martie nebunie ACUM!

 De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări nebunia din martie

Radiodifuzorii sunt adesea solicitați să blocheze persoanele din fluxul de conținut în afara regiunii lor de origine. Aceste geo-restricții îngreunează urmărirea turneului de baschet NCAA în cea mai mare parte a lumii. Un VPN bun vă poate ascunde locația, permițându-vă să urmăriți jocurile oriunde v-ați afla.

  Cum să Stream House of Cards Sezonul 6 2023-2023 de oriunde

O VPN (rețea privată virtuală) conectează dispozitivul la un server din orice țară alegeți. Traficului dvs. i se atribuie aceeași adresă IP ca serverul VPN. Site-ul de streaming consideră că sunteți în aceeași țară cu serverul, permițându-vă să vă conectați la conținutul lor.

Când doriți să urmăriți March Madness, ar trebui utilizați un VPN de înaltă calitate. VPN-urile de calitate scăzută pot fi detectate de site-urile de streaming și le vor bloca pe VPN-urile de pe serverele lor. VPN-urile de înaltă calitate se deghizează mai bine, permițându-vă să ocoliți geoblocurile.

Pentru streaming sport, căutați un VPN cu viteze de conectare rapide și consistente. Nu doriți să pierdeți un buzunar miraculos, din cauza problemelor de întârziere și tamponare.

Cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea nebuniei din martie

1. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Baschetul este un joc rapid. Ai nevoie de VPN-ul tău pentru a putea ține pasul cu acesta. Și ExpressVPN a fost cel mai rapid în testele noastre.

Să ții pasul cu un joc de baschet pe un stream live necesită foarte mult o conexiune. Tu au nevoie de multă lățime de bandă pentru a vă asigura că puteți vedea fiecare detaliu al fiecărui joc. ExpressVPN oferă toată lățimea de bandă de care aveți nevoie pentru a ține pasul cu acțiunea.

ExpressVPN are o rețea extinsă pe tot globul care te asigură că poți avea acces la sport oriunde în lume. Ei furnizeaza o mulțime de servere în SUA, deci sunt o alegere minunată care să te ajute să prinzi fiecare joc din Final Four.

Dacă doriți să aflați mai multe despre motivul pentru care ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru sport, consultați recenziile utilizatorilor noștri!

  Cum să urmărești The Owl House în 2023

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Încercare gratuită: Oferit ca parte a promoțiilor speciale; contactați asistența pentru clienți

Urmăriți March Madness pe ExpressVPN ACUM!

2. NordVPN

Beneficii NordVPN

Cel mai bine cotat VPN, NordVPN este o alegere minunată pentru a vă ajuta să ocoliți geoblocurile din întreaga lume. Cu peste 5.300 de servere din 61 de țări, acestea vă pot ajuta conectați de oriunde în oriunde. Și au multă viteză pentru a te ajuta să ții pasul cu toată acțiunea.

Cu conexiuni stabile, fiabile, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea hranei dvs. atunci când un subdog este pe cale să scoată un supărat miraculos. În acest fel vă puteți concentra asupra acțiunii pe teren, nu vă faceți griji dacă veți putea vedea jocul până la capăt.

Nu sunteți sigur dacă un VPN este pentru dvs.? NordVPN vă va permite să le încercați 7 zile, gratuit! Apoi puteți vedea cum vă poate ajuta un VPN să vă mențineți sigur și sigur pe internet.

Trebuie să știți mai multe despre NordVPN? Vezi recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Încercare gratuită: 7 zile

Urmăriți March Madness pe NordVPN ACUM!

3. VPN CyberGhost

VPN CyberGhost

Cea mai bună alegere pentru utilizatorii de Mac, CyberGhost VPN vă poate ajuta să faceți streaming toată acțiunea martie nebunie. Cu un blocant de anunțuri, Malware Blocker și criptare de grad militar, CyberGhost vă menține în siguranță și pe dispozitivele dvs..

Puteți utiliza licența CyberGhost pe până la 7 dispozitive simultan, indiferent dacă sunt Windows, Mac, iOS, Android sau Amazon FireStick. Și dacă vrei să folosești Linux, oferă instrucțiuni pentru configurarea acestora.

  Koji je preglednik najsigurniji? (Ažurirano 2023.)

Aveți nevoie de un server în SUA pentru a putea vedea Turneul de baschet NCAA din afara SUA? CyberGhost vă oferă ceea ce aveți nevoie.

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta, consultați recenziile utilizatorilor pentru a vedea ce spun utilizatorii noștri!

Banii inapoi garantat: 45 de zile

Încercare gratuită: 7 zile pentru iOS, Android și Windows

Urmăriți March Madness pe CyberGhost ACUM!

rezumat

Este o Final Four aproape nimeni nu se aștepta. Și vin la Minneapolis pentru o șansă la un titlu național. O echipă își va scrie numele în istorie. Cine va fi? Urmăriți și aflați!

Dacă sunteți în afara SUA și doriți să transmiteți cele mai mari jocuri ale anului, veți avea nevoie de ajutorul unui VPN pentru a vă vedea jocurile. Înscrieți-vă acum și fiți pregătiți pentru fiecare bloc, fiecare coș și fiecare bătaie.

Încă nu sunteți sigur ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm ExpressVPN când doriți să urmăriți Final Four. Vezi pagina noastră de oferte și cupoane pentru a economisi și mai mult!

Lectură ulterioară

Pentru mai multe informații despre VPN-uri și ce pot face pentru tine:

  • Cele mai rapide VPN-uri (am testat viteza)
  • Cele mai bune teste gratuite pentru VPN – Încercați gratuit VPN-uri premium
  • Cele mai bune VPN-uri pentru PayPal – Cele mai sigure & Lucru