A nyolc legfontosabb ingyenes VPN a torrentinghoz 2020-ban: biztonságos és megbízható

Függetlenül attól, hogy meg kellene kerülnie a torzító blokkokat az Ön országában, vagy anonimitást kíván, VPN szükséges.

És mivel rengeteg ingyenes VPN van a piacon, miért nem szerezhet egyet hiába?

Noha ingyenes VPN-t kaphat a torrenthoz, el kell ismernie a költségmentes szolgáltatások kockázatait és korlátait.

Az ingyenes VPN nem csak lassú és megbízhatatlan, hanem néhány is veszélyezteti az Ön biztonságát. 

Számos ingyenes VPN még nem is engedi a torrentot egyáltalán a szerverükön.

Ha értékeli a valódi névtelenséget, a gyors feltöltési / letöltési sebességet és a teljes megbízhatóságot, mindig azt javaslom, hogy olcsó prémium VPN-t használjon..

Prémium szolgáltatások, mint például a NordVPN biztonságosak és villámgyorsak de nem kerül sokat egy hónapba. Tudod is élvezze a havi használatot kockázatmentesen 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Ha nem akar fizetni, néhány ingyenes VPN jó a torrentinghez – mindaddig, amíg nem tartja szem előtt néhány korlátozást.

25 szolgáltatást teszteltem a nyolc legjobb ingyenes VPN a torrentinghez. Lehet, hogy kompromisszumot kínálnak a sebesség és a költség között, de lehetővé teszik, hogy biztonságosan torrent ingyen.

A legjobb ingyenes VPN-ok a torrentinghez – Gyors útmutató

 1. NordVPN: Egy hónapos korlátlan hozzáférés az egyik legjobb VPN-hez a torrentinghez egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával. Szupergyors sebesség, CyberSec biztonsági szoftver és dedikált P2P szerverek.
 2. Windscribe: Ez az ingyenes VPN gyors, könnyen használható, és olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek támogatják a torrent alkalmazást. A letöltéseket korlátozhatja a 10 GB / hónap adatszolgáltatás.
 3. Hotspot pajzs: Teljesen ingyenes P2P-barát szolgáltatás, jó sebességgel és biztonsággal. Napi 500 MB ingyenes adat, ami korlátozhatja a torzulást.
 4. Rejts el: Korlátlan sávszélességet és korlátlan sebességet kínál ez az ingyenes VPN. A szerver hozzáférése és használata korlátozott; kapsz 2 GB adat havonta.
 5. PrivateVPN: Próbálja ki az egyik legjobban ajánlott prémium VPN-t kockázatmentesen, egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Korlátlan sebesség és használat az egész próba alatt, a gyors, globális, P2P-barát kiszolgálók.

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

Az ingyenes VPN lassú és megbízhatatlan lehet. Ezek veszélyesek is lehetnek.

Ha a torlódás közben törődik a névtelenségével és biztonságával, az ingyenes VPN kockázatos lehet.

Kompatibilitás

Sok ingyenes VPN nem támogatja a torrentist, mindenekelőtt.

Az ingyenes VPN-kiszolgálók gyakran túl vannak tele. Mivel a torrenting sávszélességet igényelhet, sok ingyenes szolgáltatás blokkolja a P2P forgalmat hogy megakadályozzák szervereik túlterhelését.

Csak a prémium VPN-k rendelkeznek a hálózattal és az infrastruktúrával, hogy dedikált P2P-kiszolgálókat biztosítsanak a torrenthoz.

Biztonság

Az egyik ok, amiért használhat VPN-t torrenting közben, a névtelenség védelme.

Ön egy VPN-re támaszkodik, hogy elrejtse az IP-címét a rajban lévő többi társtól. A VPN-titkosítás senkit sem akadályozhat meg az online viselkedésed nyomon követésében, így senki sem láthatja, hogy kínzó.

Az ingyenes VPN-ek ritkán kínálnak olyan biztonsági funkciókat, amelyek elég erősek és megbízhatóak ahhoz, hogy garantálják az Ön biztonságát, miközben a zápor alatt állnak.

Általában nem tudnak versenyezni a prémium szolgáltatásokkal, amelyek katonai titkosítást és egyéb funkciókat kínálnak annak érdekében, hogy az Ön IP-címét mindig rejtve tartsák..

korlátozások

A korlátozások az egyik legbosszantóbb szempont, ha egy ingyenes VPN-t torrentinghez használnak.

Az ingyenes VPN-k szinte mindig adatkorlátot szabnak ki a nem fizető ügyfelek számára.

Nemcsak korlátozott az, hogy mennyit torzíthat, hanem néhány ingyenes VPN még szándékosan csökkenti a sebességet.

Ha korlátlan adatot, szupergyors letöltési és feltöltési sebességet szeretne, ehelyett olcsó prémium VPN-re van szüksége.

A legjobb ingyenes VPN-ok a torrentinghez (frissítve 2020)

Vannak veszélyes ingyenes VPN-k, de vannak jó is. Kiterjedt teszteket futtattam a nyolc legjobb ingyenes VPN a torrentinghez, alapja a sebesség, a biztonság és a kompatibilitás.

Minden ajánlásnak megvannak a korlátai. Mindazonáltal mindegyiknek lehetővé kell tennie, hogy ingyen legalább valamilyen torzítást elvégezzen.

1. NordVPN

A nyolc legfontosabb ingyenes VPN a torrentinghoz 2020-ban: biztonságos és megbízható

 • 4 400+ dedikált P2P szerver
 • Szupergyors sebesség
 • Katonai titkosítás és szigorú bejelentkezési politika
 • CyberSec rosszindulatú programok
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Együttműködik: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime TV, Hulu és HBO GO-val
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome és néhány útválasztóval

A torzítás legbiztonságosabb szolgáltatása az NordVPN.

Szerencsére kockázatmentesen kipróbálhatja egy hónapig a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez egy egész hónapos, korlátlan adat- és korlátlan sebességű torzítás.

Az NordVPN az szuper gyors, is. A teszteim során mind a letöltési, mind a feltöltési sebességem kitűnő volt – gyorsan és egyszerűen képes voltam torrentre zavarások és késések nélkül..

A NordVPN rendelkezik 4 400+ dedikált P2P szerver szerte a világon, így rengeteg lehetőséget kínál Önnek a feloldáshoz és a kínzáshoz.

Hihetetlenül könnyű használni a torrent ügyfelekkel. A szerver ajánlási eszköz automatikusan összeköti Önt a legjobb P2P-optimalizált szerverrel.

Miközben torrent, az NordVPN 256 bites AES titkosítással védi magánéletét. Megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem győződjön meg arról, hogy az IP-cím soha nem lesz kitéve a rajban.

CyberSec biztonsági szoftver még a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat is blokkolja, a gyanús webhelyekkel és letöltésekkel együtt. Védelmet élvez a rosszindulatú szoftverek véletlenszerű kínozása ellen.

Ha jobban aggódik a sebesség, mint a biztonság miatt, akkor az is az NordVPN SOCKS5 proxy-kompatibilis. A proxy növeli a sebességet a még gyorsabb torrenting érdekében. Lehet, hogy egy kicsit kevésbé biztonságos, de a legtöbb felhasználó számára jól kell lennie.

Végül az NordVPN az székhelye a magánélet-barát Panama, amely nincs a Tizennégy Szem Szövetség. Vele együtt szigorú bejelentkezési politika, A NordVPN-ben megbízható, hogy soha nem tárolja vagy továbbadja az Ön adatait.

Még választhat is kriptovalutával fizetni ha nem akarja nyilvánosságra hozni személyes vagy fizetési adatait.

A teljes NordVPN áttekintés elmondja neked mindent, amit tudnia kell.

Ingyenes NordVPN-t kaphat!

2. Szélírás

windscribe apple eszköz

 • P2P-barát szerverek 10 országban
 • 10 GB adat havonta
 • Jó sebesség
 • Beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója
 • Nincs naplózás
 • Együttműködik: YouTube, BBC iPlayer, Kodi és HBO GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera és útválasztók

A Windscribe a teljesen ingyenes szolgáltatás, amely korlátozza az adatok és a szerver hozzáférését.

Ingyenes felhasználók csak tíz országban férhet hozzá szerverekhez. Ezen országok közé tartozik az Egyesült Királyság, Hongkong, az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Románia és Svájc.

Ez meglehetősen jó globális eloszlást eredményez. Azonban nem tölthet le olyan tartalmat, amely földrajzilag korlátozva van bármely más országban.

A Windscribe legtöbb szervere P2P-barát tehát képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja azt, amely működik az Ön számára. Számos szervert találtam, amelyek jók voltak a torrenthoz a tesztem során.

Az egyetlen hátrány az volt, hogy a Windscribe adatkorlátozása korlátozta a letölthető és feltölthető képeket.

Ingyenes felhasználóként, havonta 10 GB adatot kap. Ha tweettel írja a Windscribe-t, akkor lehetősége van arra, hogy ezt a támogatást 5 GB-os meghosszabbítással megnövelje.

Ennek ellenére is elég ahhoz, hogy napi egy TV-epizódot nézzen.

A Windscribe sebessége elég gyors a torzításhoz, de azt tapasztaltam, hogy ingyenes kiszolgálóik túlterheltek az elfoglalt időszakokban. Ez azt jelentheti A torrenting csúcsidőben nagyon lassú.

Ha nem veszi figyelembe a várakozást, a Windscribe néhány csúcskategóriás biztonsági intézkedéssel gondoskodik az Ön személyes adatainak védelméről. A 256 bites AES titkosítás megvédi az adatokat és a beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója megvédi a véletlenül letöltött vírusoktól.

A Windscribe Kanadában található, amely az Öt Szem Szövetségbe tartozik. Ugyanakkor ígéri a szigorú bejelentkezési politika ezért nem szabad tárolnia vagy továbbadnia az Ön adatait.

Tudjon meg többet erről a népszerű ingyenes VPN-ről a torrent beépítéshez teljes Windscribe beszámolónk.

Get Windscribe ingyen!

3. Hotspot pajzs

Windows hotspotshield

 • P2P forgalom az összes kiszolgálón
 • Napi 500 MB ingyenes adat
 • Hydra protokoll a jó sebességért
 • Beépített malware és adathalász adatbázis
 • Együttműködik: Spotify és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome és Firefox

A Hotspot Shield egy prémium VPN, a korlátozottan ingyenes verzió.

Ha ingyenesen szeretné használni a szolgáltatást, csak egy alapvető amerikai szerverhez fér hozzá. Hotspot pajzs lehetővé teszi a P2P forgalmat az összes szerverén így továbbra is használhatja torrenting.

Hotspot pajzs a sebesség nagyon jó egy ingyenes VPN-hez. A kapcsolatadat a szolgáltatás Hydra protokollja erősíti, amely szintén erősíti a VPN biztonságát.

sajnálatos módon, Ön napi 500 MB adatmennyiségre korlátozódik. Ez elég ahhoz, hogy kb. 30 perc TV-t nézhessen minden nap.

Lehet, hogy az adatkorlátozás elegendő a hétköznapi lázadók számára, de frusztráló lehet, ha gyakrabban használja az ügyfelet.

Meglehetősen lenyűgözőnek találtam a Hotspot Shield biztonsági intézkedéseit egy ingyenes szolgáltatáshoz. Ez védi a katonai titkosítás és minden szerver beépített malware és adathalász adatbázisokkal rendelkezik.

Ha azonban a magánélet a legfontosabb gond, akkor érdemes ezt megjegyezni A Hotspot Shield egy amerikai székhelyű VPN. Azt ígéri, hogy nem naplózza online tevékenységeit, de naplóz néhány információt, például a MAC-címet és a vezeték nélküli szolgáltatót.

A Google által célzott hirdetések is táplálják. Hogy ezek a hirdetések működjenek, A Hotspot Shield megosztja az Ön adatainak egy részét a Google-lal.

Ha egy ingyenes, gyors módot akarsz felvenni a torrent tiltások feloldásához, a Hotspot Shield remek lehetőség. Csak légy óvatos, ha a cél az abszolút névtelenség és az adatvédelem.

Nézze meg, mit kell még mondanunk erről a gyors, költségmentes szolgáltatásról átfogó Hotspot Shield áttekintés.

Ingyenes Hotspot pajzsot kaphat!

4. hide.me

A nyolc legfontosabb ingyenes VPN a torrentinghoz 2020-ban: biztonságos és megbízható

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • P2P-barát kiszolgálók az Egyesült Államok kivételével az összes szabad helyen
 • Korlátlan sávszélesség és sebesség
 • 256 bites AES titkosítás
 • Együttműködik a következőkkel: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video és HBO GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux és útválasztók

A Hide.me egy teljesen ingyenes VPN ami lehetővé teszi az ördögöt. A regisztrációhoz nem kell megadnia semmiféle személyes vagy pénzügyi adatot, ami nagyszerű hír, ha a névtelenség a legnagyobb gond.

A szabad felhasználók öt szerverhelyre korlátozódnak. Hozzáférhet az Egyesült Államok keleti, nyugati, kanadai, holland és szingapúri szervereihez.

Az összes hide.me szerver lehetővé teszi a torrent készítést, kivéve az Egyesült Államokban. Torrent bármilyen más ingyenes ország felhasználásával, de nem fogja tudni letölteni az Egyesült Államokba geoblokkolt tartalmat..

A hide.me csak havi 2 GB-os adatra korlátozódik. Ez elég egy SD filmhez vagy néhány TV-epizódhoz, de lehet, hogy jó, ha csak zenét akar hallgatni vagy dokumentumokat megosztani.

A Hide.me nem korlátozza a sebességet vagy a sávszélességet bár. A teszteim során mind a feltöltési, mind a letöltési sebességeket megfelelőnek találtam, és egy ideje zavartalanul torrent voltam.

sajnálatos módon, a kapcsolatom nem volt a legmegbízhatóbb. Fel kell készülnie arra, hogy egy kis időt töltsön a működő szerverek felkutatására és újracsatlakoztatására.

Szerencsére a hide.me tartalmaz egy automatikus lekapcsoló és IP szivárgás elleni védelem. Az Ön IP-címe soha nem lesz kitéve, még akkor is, ha leválasztja a VPN-t.

256 bites AES titkosítást is használ, így senki sem fogja tudni figyelni vagy nyomon követni az online tevékenységeidet, miközben a hide.me.

A hide.me HQ Malajziában van, így van nem székhelye a Tizennégy Szem Szövetségben. Ez azt jelenti, hogy bízhat benne szigorú bejelentkezési politika mivel nem fog naplózni, tárolni és továbbadni a bizalmas információkat vagy felhasználási adatokat.

Tudjon meg többet a teljes hide.me véleményünk.

Get hide.me ingyen!

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

 • Prémium VPN 7 napos ingyenes próbaverzióval
 • Korlátlan sebesség, sávszélesség és adat
 • Torrent-barát hálózat
 • Gyors sebesség
 • Katonai biztonság nulla naplózású politikával
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO, BBC iPlayer és Hulu
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera és néhány útválasztóval

A PrivateVPN az egyik az enyém a legnépszerűbb prémium VPN-k átfogó. Ennek ellenére egy hétig élvezheti kockázat nélkül 7 napos ingyenes próbaverzió.

Ez egy egész hét prémium szolgáltatás a korlátlan használat és korlátlan sebesség.

A regisztrációhoz még a kezdeti befizetést sem kell megadnia, vagy a fizetés részleteit megadnia. Regisztrálnia kell egy fiókot, de ez korlátozza a benyújtott személyes adatok mennyiségét.

A PrivateVPN korlátlan P2P fájlmegosztást támogat az összes szerverén. Torrent lehet az egész 150+ szerverhely 60 vagy több országban.

A VPN a svédországi szervereit ajánlja a P2P forgalomra, de több más hely felhasználásával is képes voltam torrentre.

A teszteim során, Rendkívül gyorsnak találtam a PrivateVPN sebességeket. A kapcsolatom több mint elég gyors volt a zavartalan, megszakítás nélküli torrentinghez.

A PrivateVPN biztonsági intézkedései szintén világszínvonalúak. Használja 2048 bites titkosítás az AES-256-tal hogy elrejtse adatait. Különféle biztonsági protokollokkal és IPv6 szivárgás elleni védelemmel is büszkélkedhet győződjön meg arról, hogy az IP-cím soha nem lesz kitéve.

A szolgáltatás Svédországban található, amely a Tizennégy Szem Szövetség tagja. Ennek ellenére Svédországról ismert, hogy a magánélet szempontjából barátságosabb, mint a többi tag.

PrivateVPN is megígéri, hogy nulla naplót vezet. Ez garantálja, hogy egyáltalán nem tárolja az Ön adatait. Ez azt jelenti, hogy akkor sem fogja továbbadni az Ön adatait, még akkor sem, ha a törvény ezt megköveteli.

Olvas alapos PrivateVPN áttekintésünk hogy megtudjam, miért bízom ebben a prémium szolgáltatásban, és miért ad gyakran öt legfontosabb ajánlást.

Ingyenes PrivateVPN-t kaphat!

6. TunnelBear

ablakok alagút

 • P2P-barát ingyenes szolgáltatás
 • 500 MB adat havonta
 • Katonai biztonság
 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • Együttműködik: HBO GO, YouTube, Spotify, Kodi
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox és Opera

Az TunnelBear a P2P támogatása szempontjából nem a legjobban megjelenő, hanem Torrent tudtam használni ezt az ingyenes szolgáltatást a teszteim során.

Azt is megtudtam, hogy az TunnelBear azt ajánlja, hogy kiszolgálóit az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Németországban, Svédországban, Romániában vagy Hollandiában használja a torrentinghez..

Ha messze él ezen országoktól, előfordulhat, hogy a sebesség túl lassú lesz a P2P forgalomhoz.

Az TunnelBear adatainak korlátozása korlátozott lehet. Az ingyenes felhasználók havonta csak 500 MB adatot kapnak. Ez nem nagyon jó HD vagy SD videofájlok megosztására, de akkor működik, ha csak fotókat és dokumentumokat akar letölteni.

Ha tweetelt a társasággal a Twitteren, akkor kaphat egy további 1 GB ingyenes adat. Sajnos ez még mindig nem ad elegendő teljes filmet a torrent számára.

E korlátozások ellenére az TunnelBear továbbra is tisztességes, biztonságos szolgáltatás. Használja katonai titkosítás és van egy szigorú bejelentkezési politika.

Olvas a teljes TunnelBear beszámolónk hogy megtudja, hogyan áll össze más ingyenes VPN-ekkel.

Szerezd meg az TunnelBear alkalmazást ingyen!

7. Gyorsítsa fel

gyorsítsa fel az eszközt

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • Csatornakötési technológia a nagyobb sebességért
 • 128 GCM titkosítás
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, Spotify, Kodi
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Android, Windows, macOS, iOS

Eltérően a többi ingyenes VPNS-től, A Speedify innovatív csatornakötési technológiát alkalmaz a sebesség növelésére az ingyenes felhasználók számára.

A csatornakötés úgy működik, hogy többször továbbítja az adatokat oda-vissza, az eszköz minden lehetséges kapcsolatán keresztül. Ez azt jelenti, hogy a sebesség gyorsabb lehet, mint más ingyenes VPN-eknél.

Sajnos ez azt is jelenti, hogy használja A Speedify megduplázhatja az adatfelhasználást, ami költséges lehet, ha korlátozott cellás vagy wi-fi-tervre van szükség.

Ugyanakkor a gyorsabb sebesség azt jelenti, hogy gyorsabban mozog a torrent, és én meg is találtam a Speedify-t elég gyors a csúcsidőn kívül. Azonban a adatkorlát 2 GB / hó korlátozta, hogy mennyire képes voltam torrent.

A Speedify biztonsági kínálatát is kissé kiábrándítónak találtam. A VPN csak 128 GCM titkosítást használ. Ez a legtöbb felhasználó számára még mindig biztonságos, de nem felel meg a többi ingyenes szolgáltatás által kínált katonai szintű biztonságnak.

Tudja meg, miért választottam valószínűleg másik VPN-t átfogó Speedify felülvizsgálatunk.

Get Speedify ingyen!

8. Betternet

Betternet eszközök

 • Napi 500 MB ingyenes adat
 • Ingyenes szolgáltatás regisztráció nélkül
 • P2P támogatás az összes kiszolgálón
 • Együttműködik: YouTube, Kodi és Spotify
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Android, Windows, macOS, iOS és Chrome

A Betternet egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amely nem igényel regisztrációt vagy regisztrációt. Az adatvédelmi rajongók valószínűleg értékelik az általa kínált anonimitást – a VPN nem fér hozzá semmilyen személyes információhoz, mint például a neve, e-mail címe vagy fizetési adatai..

De a Betternet jó-e a kínzáshoz? igen és nem.

A Betternet ad neked Napi 500 MB szabad adat, ami sokkal több, mint sok más ingyenes szolgáltatás. Használhatja napi egy SD-epizód vagy körülbelül 100 dal egyenértékű közvetítéséhez.

Az is támogatja a P2P forgalmat az összes szerverén.

Sajnos, az ingyenes felhasználók csak a Betternet szerverhelyeihez férhetnek hozzá. Nem lehet manuálisan kiválasztani egy szervert, és csak az Egyesült Államokban lehet kapcsolódni a szerverhez.

Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy néhányszor újra kell csatlakoznia, mielőtt a Betternet-et működtetheti a torrent-ügyféllel.

Tudja meg, hogy érdemes-e megtenni az erőfeszítést teljes Betternet áttekintésünk.

Get Betternet ingyen!

GYIK

A kínzó legális?

Noha a kínzás a leggyakrabban a kalózkodáshoz kapcsolódik, az igazság az, hogy a kínzás önmagában nem illegális – csak akkor illegális, ha szerzői joggal védett tartalmat tölt le.

De azok miatt, akik kalóz tartalmat mutatnak, sok ország és az internetszolgáltatók blokkolják a torrent webhelyeket, vagy büntetik azokat, akik letöltik a torrenteket.

A VPN-ek jogszerűek?

Olyan, mint a kínzó, A VPN használata csak akkor illegális, ha illegális tevékenységek elvégzésére használja.

Ennek ellenére a VPN-ek szürke terület lehet néhány országban. Számos kormány betiltotta a VPN használatát a bűnözéssel való kapcsolat miatt.

Olvassa el teljes országonkénti oldalainkat útmutató a VPN jogszerűségéhez hogy többet megtudjon a VPN-törvényekről, ahol él.

Mi az öt szem, kilenc szem és tizennégy szem szövetség??

Az útmutató során a különféle Szem-Szövetségekről beszéltem. Ez számos olyan országra vonatkozik, amelyek nemzetközi információmegosztási megállapodásokkal rendelkeznek.

Ha a VPN ezen országok egyikében található, akkor szigorú bejelentkezési szabályzattal kell rendelkeznie. Ez az egyetlen módja annak garantálására, hogy nem adja át az Ön adatait, ha a kormány törvényes kérelmet nyújt be.

Teljesünk Öt, kilenc és tizennégy szem ország útmutató mindent elmond, amit tudnod kell.

összefoglalás

Nehéz lehet megtalálni a torrent alkalmazást lehetővé tevő ingyenes VPN-t. Még akkor is, ha megtalál egy P2P-barát költségmentes szolgáltatást, sok ingyenes VPN egyszerűen túl lassú vagy túl korlátozó a hatékony torrentinghez.

Biztosítania kell azt is, hogy az ingyenes VPN nem veszélyezteti biztonságát és névtelenségét.

A kockázat elkerülése érdekében, Ehelyett mindig olcsó prémium VPN-t használnék.

Ha csak ideiglenes torrenthez van szüksége VPN-re, akkor a legjobb VPN-k kedvelik NordVPN korlátozott ideig használható a ingyenes próbaverzió vagy pénz-visszafizetési garancia.

Még ha fizet is, rengeteg van VPN-ügyletek és kuponkódok aminek köszönhetően az előfizetés nagyon olcsó lehet.

Szeretne prémium szolgáltatást folytatni? Nézze meg a 10 legjobb prémium VPN a torrentinghez.

Új vagy a lelkesedéshez, és további információra van szüksége? Olvassa el a frissített oldalt útmutató a biztonságos és névtelen torzításhoz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me